Оренда VPS - ефективне рішення для оптимізації бізнесу

Оренда VPS - ефективне рішення для оптимізації бізнесу

Неправильний вибір місця зберігання даних – серйозна загроза для будь-якого бізнесу. На жаль, у багатьох компаніях цій проблемі не приділяють належної уваги. Проте розміщуючи важливу інформацію на комп’ютерах і серверах в своєму офісі, ви ризикуєте одночасно втратити результати праці за довгі роки. Устаткування може прийти в непридатність з абсолютно банальних причин: через стрибок напруги, випадково пролитої чашки кави, скупчення пилу, халатності системного адміністратора. Перепади вологості і температури також негативно впливають на роботу серверів.

Навіть якщо після поломки обладнання підлягає ремонту, вам доведеться витратити багато часу на відновлення інформації. Для будь-якої організації такої простої загрожує колосальними збитками. Вирішити всі перераховані проблеми дозволяє оренда VPS – віртуального приватного сервера. На ньому можна запускати необмежену кількість інтернет-проектів, фінансового та бухгалтерського ПЗ, баз даних, поштових скриньок користувачів.

ПЕРЕВАГИ ВІРТУАЛЬНОГО СЕРВЕРА

У порівнянні з фізичним сервером VPS має низку важливих переваг:

  • Безпека даних. Сучасні провайдери пропонують клієнтам багаторівневий захист від DDoS-атак. Запобігти витоку інформації дозволяє резервне копіювання.
  • Економія часу. VPS активується відразу після оплати оренди, і вже через кілька хвилин він повністю готовий до роботи. Установка і настройка фізичного сервера зажадає великих витрат часу.
  • Фінансова доступність. Оренда віртуального приватного сервера обійдеться вам в рази дешевше покупки виділеного сервера. Зазвичай послуга передбачає щомісячну абонплату, тому такий варіант підійде навіть невеликому бізнесу. Ви можете вибрати той тариф, який відповідає потребам вашої компанії. Для використання VPS не потрібно наймати системного адміністратора.
  • Легка масштабованість. При необхідності ви завжди можете додати обчислювальних потужностей до VPS: ядра процесора (CPU) і оперативну пам’ять (RAM). Змінити розмір диску (SSD) можна за лічені хвилини.
  • Компанія KEY4 надає послуги оренди віртуального приватного сервера і професійного адміністрування.
  • Наші фахівці підберуть оптимальну конфігурацію і виконають настройку VPS під ваші завдання. Автоматичне резервне копіювання даних (бекап) дозволить легко відновити інформацію навіть в разі порушення файлової системи сервера.

Щоб отримати консультацію або замовити послугу віртуального сервера в Києві або по Україні, необхідно зателефонувати за контактними номерами вказаними в шапці сайту або в розділі Контакти. Також, Ви можете залишити заявку на сайті або замовити зворотній дзвінок.