Офіс в хмарі: безпека і надійність будь-якого бізнесу

Офіс в хмарі: безпека і надійність будь-якого бізнесу

Все ще вважаєте сервер своєї компанії, розташований в сусідньому кабінеті, найнадійнішим місцем для зберігання корпоративних даних? На перший погляд, спокійніше, коли ти поруч бачиш потужності, які зберігають важливу і секретну робочу інформацію. Але чи так це насправді? Давайте розберемося.

Робота серверів залежить від різних зовнішніх факторів: збої в електромережі або потужна хакерська атака можуть надовго вивести їх з ладу. Уразливі вони і перед несподіваними візитами людей в масках. У подібних ситуаціях бізнес просто зупиняється, оскільки реєструвати і проводити операції співробітники без робочого софта не можуть.

Страховкою, яка дозволить продуктивно працювати незалежно від умов, стане дублювання або повне перенесення баз даних фірми в хмару, або іншими словами – на сервера, розташовані далеко за межами країни ведення бізнесу. При цьому співробітник працює в тому ж повноцінному робочому середовищі, яке йому добре знайоме. До того ж, передача даних в віддаленому офісі відбувається по захищених каналах зв’язку, що повністю виключає перехоплення важливої та конфіденційної інформації.

Використання віртуального офісу бізнесом

Це онлайн робота з необхідними програмами та інструментами. Воно передбачає віддалений доступ до потрібних документів, баз даних і необхідного програмного забезпечення. Також можна додатково орендувати простір для зберігання файлів, комп’ютерних ресурсів і потрібного софта.

Переваги хмарного офісу для бізнесу:

  • дотримання повної конфіденційності в роботі;
  • захист даних від зломів, вірусів, атак хакерів;
  • безперебійність і стабільність роботи;
  • оптимізація витрат на зберігання і обробку інформації;
  • доступ до даних з будь-якої точки світу.

Нинішні IT-технології дають можливість швидко і недорого організувати мобільний офіс. З ним працівники ефективно виконують завдання з будь-якої точки світу, маючи під рукою один лише ноутбук. Виручить віртуальний офіс і в екстрених випадках, коли єдине комфортне та безпечне робоче місце співробітника – його будинок.

Створити такі умови в звичайному офісі затратно, а в хмарі – абсолютно прийнятно. Ви зможете відмовитися від послуг в будь-який момент! Так що, можна буде вивести свій бізнес і роботу на новий рівень прямо зараз.

Щоб отримати консультацію або замовити послугу Офіс в хмарі в Києві або по Україні, необхідно зателефонувати за контактними номерами вказаними в шапці сайту або в розділі «Контакти». Також, Ви можете залишити заявку на сайті або замовити зворотній дзвінок.